TEKNIK WONG ANNAMESE - Bagean 1: Kepiye cara dokumen kasebut ditemokake lan dijenengi?

Iki minangka koleksi lukisan sejarah sing gegayutan karo kahanan urip masarakat ing jaman biyen, lan wiwit saka kabeh cabang kegiatan sosial menyang macem-macem aspek kehidupan moral lan budaya. Luwih saka 4000 batang kayu minangka dokumen sing urip, macem-macem, lan sugih banget sing ngidini kita sinau babagan adat istiadat, kebiasaan, lan kapercayan masarakat ing jaman sejarah kepungkur.

Waca liyane
en English
X