TEKNIK ANAK ANNAMESE - Bagean 1: Kepiye set dokumen sing ditemokake lan dijenengi?

Iki minangka koleksi lukisan sejarah sing ana gegayutan karo kahanan urip masarakat nalika jaman biyen, lan bakal lunga saka kabeh cabang kegiatan sosial menyang macem-macem aspek kehidupan moral lan budaya. Luwih saka 4000 alas alas minangka dokumen sing nyenengake, macem-macem, lan sugih sing ngidini kita sinau babagan adat, kebiasaan, lan kapercayan wong-wong kita ing jaman sejarah sing kepungkur.

Waca liyane
en English
X