WARNA VIETNAMESE kanggo wong Vietnam lan Asing - Nada Vietnam - Bagean 4

Hits: 150

... diterusake kanggo bagean 3:

Nada

Vietnam yaiku basa tonal, Ateges beda inflasi swara ing tembung apa wae sing bakal ngganti makna tembung kasebut. Contone, yen sampeyan ujar “ban"Kanthi nada munggah, ateges"ngedol"Nanging yen sampeyan ucapake kanthi nada mudhun, ateges"Tabel. " Tone minangka bagéan tengah saka tembung.

ana limang nada in Vietnam, ditambah nada non-level pertengahan. Pencet saben simbol simbol ing ngisor iki kanggo ngrungokake swara kaya nada, lan jeneng nada. Banjur pencet tombol tembung kanggo ngrungokake carane siji tembung bisa diucapake kanthi kabeh nem nada. Ing ngisor yaiku jarwan Inggris saben tembung.

Nada Vietnam - Holylandvietnamstudies.com
Nada Vietnam (Sumber: coviet.vn)

Iki wektu kanggo latihan.

Nada praktek Vietnam - Holylandvietnamstudies.com
Nada praktek Vietnam (Sumber: viencongnghemoi.vn)

Cara ngetik Vietnam ing komputer

Ngetik Vietnam - Holylandvietnamstudies.com
Ngetik Vietnam ing komputer (Sumber: viencongnghemoi.vn)

Nganggo Vietnam ing komputer, sampeyan kudu ngundhuh Anane ora aneh banjur pilih vietnamese. Sampeyan uga kudu ngetutake aturan iki:

Sisane yaiku ngetutake aturan normal.

Conto:
Tiếng Việt = T ieengs V ieetj

… Terus ing bagean 5…

Deleng maneh:
WARNA VIETNAMESE kanggo wong Vietnam lan Asing - Pambuka - Bagean 1
WARNA VIETNAMESE kanggo Vietnam lan Asing - Alphabet Vietnam - Bagean 2
BAHASA VIETNAMESE kanggo wong Vietnam lan Asing - Konsonan Vietnam - Bagean 3
BAHASA VIETNAMESE kanggo wong Vietnam lan Asing - Konsonan Vietnam - Bagean 5

BAN TU THU
02 / 2020

CATETAN:
Image Gambar header - Sumber: Bursa Vietnam Siswa.
◊ Indeks, teks kandel, teks miring ing bracket lan sepia gambar wis disetel dening Ban Tu Thu - thanhdiavietnamhoc.com

(Sing Dikunjungi 275 kaping, 2 kunjungan dina)
en English
X