TAY NINH - Cochinchina

Provinsi Tayninh nduwe wilayah dangkal sekitar 450.000 hektar, lan diwatesi ing sisih lor lan kulon dening Kamboja, ing sisih kidul dening propinsi Giadinh, Cho Lon lan Tanan lan ing sisih wetan ing kali Saigon.

Waca liyane

BEN TRE - Cochinchina

Provinsi Bentre kabentuk dening rong pulau: pulo Minh, sing ana ing antarane Co Chien lan kali Hamluong, sisih lor sing ana ing Vinhlong, lan Pulo Bao, ing antarane Hamluong lan Balai.

Waca liyane

HA TIEN - Cochinchina

Kutha panguwahe provinsi Hatien mapan ing lawang saka cethek cethek, ing Teluk Siam, sisih lor-kulon ing pesisir Cochin-China, lan 6km saka ing ngarep Cambodian.

Waca liyane
en English
X