CINDERELLA - Crita TAM lan CAM - Bagéan 1

Segera tambah parah nalika ana bocah wadon anyar sing ngebom ing omah kasebut. Ibu tiri sing muja CAM - amarga CAM minangka jeneng bocah wadon kasebut - lan dheweke kandha marang bojone, supaya ana wong sing ngapusi TAM sing mlarat yen dheweke ora bakal duwe hubungan liya.

Waca liyane
en English
X