Holylandvietnamstudies.com kanthi 104 LANGUAGE DIDI - versi Vietnam minangka basa asli & versi Inggris yaiku basa asing Set-up

Hits: 71

En-VersiGoo

Situs web "Tanah Suci Pasinaon Vietnam" - sajrone tes - kita rumangsa Google mesin mesin raksasa tansaya sithik nyampurnakake. Nyatane, kita nggunakake GTranslate1 - alat sing nggunakake intelijen buatan kanggo nerjemahake situs web "Tanah Suci sinau Viet Nam"Menyang 104 languages saka donyaGg. Pamaca bisa klik lambang gendera basa ing jagad - sing diwenehake dening GTranslate - supaya bisa ndeleng konten situs web kanthi basa sing dipilih.

Saka saiki, Yen sampeyan ngerti jeneng situs web - thanhdiavietnamhoc.com - versi Vietnam - sing kita sebut (Tanah Suci Pasinaon Vietnam - versi Inggris), Lan Jeneng Nam Học - Sampeyan ora bakal weruh situs web - vietnamhoc.net, Versi Vietnam - bakal diterjemahake menyang saben basa miturut kothak meja sing kapacak ing ngisor iki kanggo sampeyan pilih. Ing wiwitan, kita nggawe lan nerjemahake situs web kanthi nggunakake siji saka enem basa utama sing United Nations digunakake - ing Basa Prancis: La Terre Sacrée du Vietnam Etudes - fr.holylandvietnamstudies.com - saéngga Pamiarsa bisa nggunakake GTranslate kanggo ndeleng situs web basa sing isih ana sing kita jeneng VersiGoo.

Minangka pamikiran kita - wiwit saiki - supaya maju Internet perkara Vietnam - minangka metode kanggo ngganti kawicaksanan kamanungsan lawas - yaiku mesin saham Nitahake AI2 - kabeh diselehake ing Penerjemah Ponggawa, kaya sing kasebut kanthi cara iki! Masyarakat manungsa ing saindenging jagad bisa nemokake takdir manungsa sing beda-beda ing Timur Timur Asia - yaiku masarakat Vietnam saiki.

Dina iki, kita kabeh tanggung jawab kanggo teks Vietnam - versi asli - Kabeh terjemahan menyang basa liyane - matur nuwun Mesin Versi GTranslate - sing kita jenengake VERSIGOO - Sing Maca maca salah sijine basa statistik sing GTranslate wis nerjemahake - gabung karo pamikiran intelektual manungsa kanggo mbantu intelijen buatan, nyambung, nyetel kanthi bener.

Monggo para Pamaca ngrawat lan saran kanggo kasalahan sing ora salah kanggo nulungi GTranslate mboko sithik nambah.

Gendéra basa GTranslate

Mangga pilih basa ing 104 languages sing GTranslate saiki nerjemahake kanggo nggawa Tanah Suci Pasinaon Vietnam kanggo ketemu karo wong sing seneng karo para pembaca platform digital digital Vietnam.

104 versi VersiGoo

Miturut statistik objektif lan ora adil Google Webmaster - situs web Thánh địa Việt Nam học - thanhdiavietnamhoc.com, Versi Vietnam - Vi-VersiGoo - Tanah Suci Pasinaon Vietnam - Holylandvietnamstudies.com, Versi Inggris - saiki wis dibukak 82 of Negara 204 ing saindenging jagad:

. Ing Asia - ana 20 / 45 negara, akuntansi kanggo 76% saka pamirsa, kalebu Vietnam, India, Indonesia, Malaysia, Thailand, Kamboja, Filipina, Jepang, Korea Kidul, Taiwan, Hong Kong, Kolombia, Bangladesh, Singapura, Singapura, Myanmar, Bbrunei, Pakistan, Nepal, Qatar, Micronesia;

. Ing Eropah, ana 30 / 44 negara, akuntansi kanggo 12% saka pamirsa, kalebu Prancis, Spanyol, Inggris, Rusia, Italia, Walanda, Ukraina, Jerman, Turki, Polandia, Belgium, Swiss lan Portugal, Austria, Belarus, Uzbekistan, Swedia, Serbia, Romania, Makedonia, Kazakhstan, Hongaria, Guernsey, Georgia, Denmark , Ceko, Slowakia, Karibia Walanda, Armenia, Albania;

. Ing Amérika, ana 11 / 53 negara, akuntansi kanggo 7% pamirsa, kalebu Usa, Kanada, Républik Dominika, Brasil, Mexico, Argentina, Ekuador, Chile, Trinidad Tobago, Peru, Martinique;

. Ing Afrika, ana 13 / 55 negara, akuntansi kanggo 4% pamirsa, kalebu Afrika Kidul, Sudan, Aljazair, Emirat Arab, Mesir, Maroko, Kenya, Tanzania, Nigeria, Namibia, Liberia, Ghana, Bolivia;

. Ing Oceania, ana 3 / 14 negara, akuntansi kanggo 2% pamirsa, kalebu Australia, New Zealand, Micronesia.

saiki GTranslate Mesin VersiGoo bisa nerjemahake lancar maneh 104 languages ing jagad - kadhaptar kanthi urutan alfabet kaya ing ngisor iki:

CATETAN:
1: Pangripta GTranslate sing Edvard Ananyan - pendiri & CEO GTranslate Inc - uga minangka ahli fizik enom sing nyekel gelar Masters saka Universitas Negeri Youngstown, Ohio, USA. Dheweke miwiti operator IT ing taun 2006 kanthi posisi programmer digandhengake ing Netsys JV LLC. Ing taun 2009 wis dipilih dadi siswa Google Summer of Code lan nggarap Google Inc ing ngendi dheweke nggawe extension Copy Copy kanggo Joomla. Wiwit taun 2010, dheweke duwe kontrak konsultasi karo The World Bank ing ngendi dheweke ngembangake Sistem Keluhan Rekam kanggo tujuan proyek lan anti-korupsi. (Sumber: gtranslate.io/about-us)

2: GTranslate wis nggunakake terjemahan mesin saraf Google sing akurat banget kanggo pasangan basa sing populer. Contone kualitas terjemahan statistik kanggo Spanyol nganti Inggris ditingkat ing 6 saka 10, kanthi 10 dadi terjemahan sing sampurna. Penerjemah manungsa umume pangkat 8.5 lan terjemahan mesin neural anyar kena 8.3. (Sumber: gtranslate.io/?xyz=998#faq)

BAN TU THU
09 / 2019

(Sing Dikunjungi 14 kaping, 1 kunjungan dina)

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

en English
X