Holylandvietnamstudies.com kanthi 104 BAHASA DUNYA - Versi Vietnam minangka basa asli & versi Inggris minangka basa asing Set-up

Hits: 517

   En-VersiGoo

    Situs web “Tanah Suci Pasinaon Vietnam" - sajrone tes - kita ngrasakake Google mesin raksasa tansaya sithik nyampurnakake. Nyatane, kita nggunakake GTranslate1 - alat sing nggunakake intelijen buatan kanggo nerjemahake situs web “Tanah Suci sinau Viet Nam”Menyang 104 languages saka donyaGg. Pamaca bisa klik lambang gendera basa jagad - diwenehake dening GTranslate - supaya bisa ndeleng kabeh konten situs web nganggo basa sing dipilih.

 Saka saiki, Yen sampeyan ngerti jeneng situs web - thanhdiavietnamhoc.com - Versi Vietnam - sing kita sebut (Tanah Suci Studi Vietnam - versi Inggris), Lan Jeneng Nam Học - Sampeyan ora bakal weruh situs web - vietnamhoc.net, Versi Vietnam - bakal diterjemahake menyang saben basa miturut kothak centhang ing tabel ing ngisor iki sing bisa dipilih. Wiwitane, kita nggawe lan nerjemahake situs web nggunakake siji saka enem basa utama sing United Nations digunakake - ing Basa Prancis: La Terre Sacrée du Vietnam Etudes - fr.holylandvietnamstudies.com - saengga Para Pamaca bisa digunakake ing GTranslate kanggo ndeleng 104 situs web basa sing isih ana sing dijenengi VersiGoo.

   Minangka pamikiran kita - wiwit saiki - nganti saiki  Internet perkara Vietnam - iki minangka cara ngganti mesin lawas kanthi kawicaksanan kamanungsan - diganti karo mesin stok Nitahake AI2 - kabeh dilebokake ing Penerjemah Ponggawa, kaya sing kasebut kanthi cara iki! Komunitas manungsa ing jagad iki bisa nemokake tujuan kamanungsan sing beda ing Asia Wétan - yaiku masarakat Vietnam saiki.

   Nganti saiki, kita mung tanggung jawab kanggo teks Vietnam - versi asli - Kabeh terjemahan menyang basa liyane - matur nuwun Mesin Versi GTranslate - sing jenenge VERSIGOO - Sing Maos nguwasani salah sawijining basa statistik sing GTranslate wis nerjemahake - nggabungake karo pamikiran intelektual manungsa kanggo mbantu intelijen buatan, nyambung, nyetel sing cocog.

     Monggo para Pamaca ngrawat lan saran kanggo kasalahan sing ora salah kanggo nulungi GTranslate mboko sithik nambah.

Gendéra basa GTranslate

    Mangga pilih basa ing 104 languages sing GTranslate saiki nerjemahake kanggo nggawa Tanah Suci Pasinaon Vietnam kanggo ketemu karo wong sing seneng karo para pembaca platform digital digital Vietnam.

104 versi VersiGoo

     Miturut statistik objektif lan ora adil Google Webmaster - situs web Thanh địa Việt Nam học - thanhdiavietnamhoc.com, Versi Vietnam - Vi-VersiGoo - Tanah Suci Studi Vietnam - Holylandvietnamstudies.com, Versi Inggris - saiki dibukak dening 82 of Negara 204 ing saindenging jagad:

. Ing Asia - ana 20 / 45 negara, akuntansi kanggo 76% saka pamirsa, kalebu Vietnam, India, Indonesia, Malaysia, Thailand, Kamboja, Filipina, Jepang, Korea Kidul, Taiwan, Hong Kong, Kolombia, Bangladesh, Singapura, Singapura, Myanmar, Bbrunei, Pakistan, Nepal, Qatar, Micronesia;

. Ing Eropah, ana 30 / 44 negara, akuntansi kanggo 12% saka pamirsa, kalebu Prancis, Spanyol, Inggris, Rusia, Italia, Walanda, Ukraina, Jerman, Turki, Polandia, Belgium, Swiss lan Portugal, Austria, Belarus, Uzbekistan, Swedia, Serbia, Romania, Makedonia, Kazakhstan, Hongaria, Guernsey, Georgia, Denmark , Ceko, Slowakia, Karibia Walanda, Armenia, Albania;

. Ing Amérika, ana 11 / 53 negara, akuntansi kanggo 7% pamirsa, kalebu Usa, Kanada, Républik Dominika, Brasil, Mexico, Argentina, Ekuador, Chile, Trinidad Tobago, Peru, Martinique;

Ing Afrika, ana 13 / 55 negara, akuntansi kanggo 4% pamirsa, kalebu Afrika Kidul, Sudan, Aljazair, Emirat Arab, Mesir, Maroko, Kenya, Tanzania, Nigeria, Namibia, Liberia, Ghana, Bolivia;

Ing Oceania, ana 3 / 14 negara, akuntansi kanggo 2% pamirsa, kalebu Australia, New Zealand, Micronesia.

  saiki GTranslate Mesin VersiGoo bisa nerjemahake lancar maneh 104 languages jagad - didaftar kanthi urutan abjad kaya ing ngisor iki:

CATETAN:
1: Pangripta GTranslate sing Edvard Ananyan - pangadeg & CEO GTranslate Inc - uga ahli fisika enom sing nduweni gelar Master saka Universitas Negeri Youngstown, Ohio, USA. Dheweke miwiti operator IT ing taun 2006 kanthi posisi programmer digandhengake ing Netsys JV LLC. Ing taun 2009 wis dipilih dadi siswa Google Summer of Code lan nggarap Google Inc ing ngendi dheweke nggawe extension Copy Copy kanggo Joomla. Wiwit taun 2010, dheweke duwe kontrak konsultasi karo The World Bank ing ngendi dheweke ngembangake Sistem Keluhan Rekam kanggo tujuan proyek lan anti-korupsi. (Sumber: gtranslate.io/about-us)

2: GTranslate wis nggunakake terjemahan mesin saraf Google sing akurat banget kanggo pasangan basa sing populer. Contone kualitas terjemahan statistik kanggo Spanyol nganti Inggris ditingkat ing 6 saka 10, kanthi 10 dadi terjemahan sing sampurna. Penerjemah manungsa umume pangkat 8.5 lan terjemahan mesin neural anyar kena 8.3. (Sumber: gtranslate.io/?xyz=998#faq)

BAN TU THU
09 / 2019

(Sing Dikunjungi 2,678 kaping, 1 kunjungan dina)
en English
X