FOUNDER saka situs web PELAJAR HOLYLAND VIETNAM - Profesor Madya, Doktor Phylosophy ing Sejarah HUNG NGUYEN MANH

Hits: 133

Sawetara biografi

1) Pakdhe Hung Nguyen Manh yaiku siswa hukum lan siswa Profesor Vu Van Mau (Profesor hukum, Vietnam), Profesor Bui Xuan Bao (Basa Prancis), Profesor Vu Van Kinh (Script Han Nom) lan Pak. Magnet Vu Nguyen Van Tan - pengarang saka Sajarah Jepang buku .

2) Pak. Hung Nguyen Manh sadhar a tesis doktor kanthi subyek "Masyarakat Việt Nam ing pungkasan abad kaping 19 lan wiwitan abad kaping-20 liwat karya An Nam People" kanthi pitepangan Profesor Phan Huy Le.

3) Pak. Hung Nguyen Manh yaiku guru besar Ilmu Vietnam, Fakultas Thái Việt, Universitas Studi Asing Osaka, Jepang wiwit taun 1988 nganti 1992.

4) Pak. Hung Nguyen Manh dibukak ing pisanan non-sistem universitas umum ing Jurusan Sastra ing Universitas Ilmu sosial (saiki Universitas Ilmu Sosial lan Kamanungsan) ing Kutha Ho Chi Minh ing taun 1986 diarani Universitas Enrollment - mengko Universitas Ora resmi.

5) Pak. Hung Nguyen Manh yoiku Ketua Dewan Ngadeg lan Rektor Universitas Hồng Bàng Swasta ing 1997 - banjur diganti dadi Universitas Internasional Hong Bang saka 2010 kanggo 2015.

6) Pakdhe Hung Nguyen Manh didegaké situs web master Vietnam Studi Holyland - thanhdiavietnamhoc.com, Holylandvietnamstudies.com, Facebook Nguyen Manh Facebook Kaca wiwit 2018 lan situs web liyane: ing Umum Kamus Vietnam - daitudienvietnam.com, ing Umum Kamus Vietnam digitalisasi Ilmu lan Teknologi pasinaon Vietnam -daitudienbachkhoatulieusohoavietnamhoc.com, Annam Techniques - kythuatnguoiannam.com, Pasinaon Vietnam - vietnamhoc.net, Vietnam Ensiklopedia Sastra Digital - annamiticapedia.com, internetofvietnamthings.com, ing Majalah Jurnal Vietnam Vietnam Jurnal Magazine - internetofvietnampapers.com, ing Dokumen Ensiklopedia Rohani Vietnam Vietnam - internetofvietnamsouls.com, lsp. Bakal dirilis ing taun 2020.

DELOKEN SISAN: WIKIWAND - Nguyen Manh Hung (Profesor Madya, Dokter Phylosophy ing Sejarah)

Kegiatan Penelitian Akademik

Nguyen Manh Hung - wacan - tulisan
Gambar 1: Profesor Madya, Dokter Phylosophy ing Sejarah Hung Nguyen Manh.

1 ) Pakdhe Hung Nguyen Manh ana panemu pisanan saka karya saka Henri Joseph Oger (takdir apes!). Ing topik Teknik du peuple Annamite (Teknik Bangsa An Nam) rampung ing Hanoi ing taun 1908 -1909 lan lali babagan udakara abad nganti dheweke Katutup dening Pak. Hung Nguyen Manh ing Perpustakaan Saigon in 1962 lan iki foto lan diterbitake ing jagad iki by Perusahaan Film Alpha .
Mengko ing konferensi pers resmi, Mr. Hung Nguyen Manh ngumumake penemuan karyane Teknik du peuple Annamite ing Hanoi (wis disimpen ing Perpustakaan Nasional Hanoi lan di rangkep, digawe referensi SIM karo simbol HG18 , lan ing Perpustakaan Ilmu Umum Kota Ho Chi Minh kanthi Kode 10511). Teknik du peuple Annamite yaiku pakaryan saka 4577 nyithak kayu kayu kanthi anotasi skrip Han-Nom ing saben karakter lan Prancis. Pakdhe Hung Nguyen Manh netepake rong basa kasebut lan nindakake riset tesis doktor, kanthi bantuan Han-Nom lan Saigon Hanamists, Artis Apik, Stylists, lan Asosiasi Budaya, Hanoi lan ruang Saigon.

2) Pak. Hung Nguyen Manh riset lan nindakake a tesis doktor kanthi tema "Masyarakat Vietnam ing pungkasan abad kaping 19 lan wiwitan abad kaping-20 liwat karya Teknik An Nam Nguoi" digawa metu 1996 ing Hanoi - Rincian lengkap: Ringkesan Eksekutif - diarsip ing Perpustakaan Nasional Vietnam.

3) Pak. Hung Nguyen Manh wis mesthi semangat banget kanggo ngempalaken buku-buku Vietnam kuno saka luwih saka 50 taun kepungkur (nalika isih mahasiswa ing Universitas Ilmu lan Teknologi - Universitas Hukum Saigon wiwit taun 1963 - 1968) lan sinau kanthi rutin, nulis artikel, skrip nulis, lan sapiturute sanajan ana atusan ewonan kerja sadurunge lan isih bisa njaga koleksi-riset-maca-nganti saiki.

Nyambut gawe

1) Dialog Vietnam-Jepang kamus, 1969;

2) Kamus Jepang-Vietnam-Inggris, 1973;

3) Gambar saka Vietnam ing wiwitan abad kaping-20. Publik Publishing Pemuda HCMC, 1989;

4) Kamus Vietnam kanggo Jepang-Jepang. Publikasi Kutha Ho Chi Minh, 1992;

5) Buku Teks Jepang Modern (Tingkat SD). Penerbit Pemuda HCMC, 1996;

Nguyen Manh Hung - Buku & Riset
Gambar 2: Kamus - Pengarang: Profesor Madya, Dokter Phylosophy ing Sejarah Hung Nguyen Manh

6) Hanoi kuna, Jilid 1, 2, Kode Pos Warisan Fosil. Penerbit Budaya Saigon, 2009;

7) Vulture lan bocah lanang mau. Pen-jeneng: Le Phong. Publik Publisher Publisher, 2009;

8) Kamus Sino-Vietnam Kanji - Publik Ensiklopedia, 2010;

9) Kaligrafi Hanji, 2010;

10) Nolak Cursive Han-Jepang, 2010;

11) Festival Taun Baru Lunar Vietnam, 2009-2010;

Nguyen Manh Hung - Buku
Gambar 3: Buku-buku Nguyen Manh Hung

12) Vietnam Kuno, Episod 1, 2, 3, 4, 5, Epoch Times, Wingi lan Majalah Saiki, 2010;

13) Saigon kuna, Penerbit Thoi Bao, Wingi lan Saiki Majalah, 2010;

14) Saigon Hon Ngoc Vien Dong, Wingi lan Dina iki Majalah, 2010;

15) Hanoi Kuna, Episod 1, 2. Publik Publisher Thoi Bao, Wingi lan Saiki Majalah, 2010;

Saigon Kuna - Nguyen Manh Hung
Gambar 4: Saigon Kuna - Nguyen Manh Hung

16) Program Pelatihan Studi Vietnam, 2010-2011;

17) Féstival Tradhisional. Penerbit Kamus Bach Khoa, 2012;

18) Teknikal An Nam. Penerbit Kamus Bach Khoa, 2012;

19) Sejarah Media Massa Vietnam;

20) Comparision of Draming, Nguyen Binh Khiem lan Nostradamus;

21) Bandhingake Confucius lan Socrates;

22) Perbandingan sejarah Vietnam lan Amerika;

23) Novel "Ketik Pinggang Ireng";

24) Dhuwit salaka Stork ;

25) La Cochinchine. Negara Cochinchina (kalebu 456 foto sing larang Cochinchina, diterjemahake dening Hoang Hang, ditulis dening Pak. Hung Nguyen Manh. Sumber foto iki wis ditambahake menyang seri foto sing diterbitake ing saindenging negara. 300 taun ulang tahun Saigon - Ho Chi Minh City.);

26…) Akeh artikel riset, presentasi, skits iki ... sing dikirim ing situs web studi Vietnam - thanhdiavietnamhoc.com, Holylandvietnamstudies.com, vietnamhoc.net, lsp.

Hanoi kuna - Hung Nguyen Manh
Gambar 5: Hanoi kuno - Hung Nguyen Manh

BAN TU THU
09 / 2019

(Sing Dikunjungi 57 kaping, 1 kunjungan dina)
en English
X