FOUNDER saka situs web PELAJAR HOLYLAND VIETNAM - Profesor Madya, Doktor Phylosophy ing Sejarah HUNG NGUYEN MANH

Hits: 588

Sawetara biografi

1) Pakdhe Hung Nguyen Manh yaiku siswa hukum lan siswa Profesor Vu Van Mau (Profesor hukum, Vietnam), Profesor Bui Xuan Bao (Basa Prancis), Profesor Vu Van Kinh (Script Han Nom) lan Pak. Magnet Vu Nguyen Van Tan - pengarang saka Sajarah Jepang buku .

2) Pak. Hung Nguyen Manh sadhar a tesis doktor kanthi subyek “Masyarakat Việt Nam ing pungkasan abad kaping 19 lan wiwitan abad kaping-20 liwat karya An Nam People" kanthi pitepangan Profesor Phan Huy Le.

3) Pak. Hung Nguyen Manh minangka profesor Studi Vietnam, Fakultas Thái Việt, Universitas Studi Asing Osaka, Jepang wiwit taun 1988 nganti 1992.

4) Pak. Hung Nguyen Manh dibukak ing pisanan non-sistem universitas umum ing Jurusan Sastra ing Universitas Ilmu sosial (saiki Universitas Ilmu Sosial lan Kamanungsan) ing Kota Ho Chi Minh ing taun 1986 diarani University of Enrollment - banjur ing Universitas Ora Resmi.

5) Pak. Hung Nguyen Manh yaiku Ketua Dewan Ngadeg lan Rektor Universitas Hồng Bàng Swasta ing taun 1997 - banjur diganti dadi Universitas Internasional Hong Bang saka 2010 kanggo 2015.

6) Pakdhe Hung Nguyen Manh  didegaké situs web master Vietnam Studi Holyland - thanhdiavietnamhoc.com, Holylandvietnamstudies.com, Facebook Nguyen Manh Facebook Kaca wiwit 2018 lan situs web liyane: ing Umum Kamus Vietnam - daitudienvietnam.com, ing Umum Kamus Vietnam digitalisasi Ilmu lan Teknologi pasinaon Vietnam -daitudienbachkhoatulieusohoavietnamhoc.com, Annam Techniques - kythuatnguoiannam.com, Pasinaon Vietnam - vietnamhoc.net, Vietnam Ensiklopedia Sastra Digital - annamiticapedia.com, internetofvietnamthings.com, ing Majalah Jurnal Vietnam Vietnam Jurnal Magazine - internetofvietnampapers.com, ing Dokumen Ensiklopedia Rohani Vietnam Vietnam - internetofvietnamsouls.com, lsp bakal enggal dirilis ing taun 2020.

DELOKEN SISANWIKIWAND - Nguyen Manh Hung (Profesor Madya, Doktor Filosofi Sejarah)

Kegiatan Penelitian Akademik

Nguyen Manh Hung - wacan - tulisan
Gambar 1: Profesor Madya, Dokter Phylosophy ing Sejarah Hung Nguyen Manh.

1 ) Pakdhe Hung Nguyen Manh ana panemu pisanan saka karya saka  Henri Joseph Oger (takdir apes!). Ing topik Teknik du peuple Annamite (Teknik Bangsa An Nam) rampung ing Hanoi ing taun 1908 -1909 lan lali babagan udakara abad nganti dheweke Katutup dening Pak. Hung Nguyen Manh ing Perpustakaan Saigon in 1962 lan iki foto lan diterbitake ing jagad iki by Perusahaan Film Alpha .
     Mengko ing konferensi pers resmi, Mr. Hung Nguyen Manh ngumumake penemuan karyane Teknik du peuple Annamite ing Hanoi (wis disimpen ing Perpustakaan Nasional Hanoi lan di rangkep, digawe referensi SIM karo simbol HG18 , lan ing Perpustakaan Ilmu Umum Kota Ho Chi Minh kanthi Kode 10511). Teknik du peuple Annamite yaiku pakaryan saka 4577 nyithak kayu kayu kanthi anotasi skrip Han-Nom ing saben karakter lan Prancis. Pakdhe Hung Nguyen Manh ngrampungake rong basa kasebut lan nganakake riset tesis doktoral, kanthi pambiyantu Han-Nom lan Saigon Hanamists, Artis Halus, Stylist, lan Asosiasi Budaya, ruang Hanoi lan Saigon.

2) Pak. Hung Nguyen Manh riset lan nindakake a tesis doktor kanthi tema “Masyarakat Vietnam ing pungkasan abad kaping 19 lan wiwitan abad kaping-20 liwat karya Teknik An Nam Nguoi" digawa metu ing 1996 ing Hanoi - Rincian rinci: Ringkesan Eksekutif - diarsipake ing Perpustakaan Nasional Vietnam.

3) Pak. Hung Nguyen Manh wis mesthi semangat banget kanggo ngempalaken buku-buku Vietnam kuno saka luwih saka 50 taun kepungkur (nalika isih dadi mahasiswa ing Universitas Sains lan Teknologi - Universitas Hukum Saigon wiwit taun 1963 - 1968) lan sinau kanthi rutin, nulis artikel, skrip nulis, lan sapiturute sanajan ana atusan ewonan kerja sadurunge lan isih bisa njaga koleksi-riset-maca-nganti saiki.

Nyambut gawe

1)  Dialog Vietnam-Jepang kamus, 1969;

2)  Kamus Jepang-Vietnam-Inggris, 1973;

3) Gambar saka Vietnam ing wiwitan abad kaping-20. Publik Publishing Pemuda HCMC, 1989;

4)  Kamus Vietnam kanggo Jepang-Jepang. Publikasi Kutha Ho Chi Minh, 1992;

5)  Buku Teks Jepang Modern (Tingkat SD). Penerbit Pemuda HCMC, 1996;

Nguyen Manh Hung - Buku & Riset
Gambar 2: Kamus - Panulis: Profesor Madya, Dokter Filosofi Sejarah Hong Nguyen Manh

6)  Hanoi kuna, Jilid 1, 2, Kode Pos Warisan Fosil. Penerbit Budaya Saigon, 2009;

7) Vulture lan bocah lanang mau. Jeneng pena: Le Phong. Asosiasi Penerbit Penulis, 2009;

8)  Kamus Sino-Vietnam Kanji - Penerbit Encyclopedia, 2010;

9)  Kaligrafi Hanji, 2010;

10)  Nolak Cursive Han-Jepang, 2010;

11)  Festival Taun Baru Lunar Vietnam, 2009-2010;

Nguyen Manh Hung - Buku
Gambar 3: Buku Nguyen Manh Hung

12) Vietnam Kuno, Episod 1, 2, 3, 4, 5, Epoch Times, Wingi lan Majalah Saiki, 2010;

13)  Saigon kuna, Penerbit Thoi Bao, Wingi lan Saiki Majalah, 2010;

14)  Saigon Hon Ngoc Vien Dong, Wingi lan Dina iki Majalah, 2010;

15) Kuno Hanoi, Episod 1, 2. Penerbit Thoi Bao, Wingi lan Dina Iki Majalah, 2010;

Saigon Kuna - Nguyen Manh Hung
Gambar 4: Saigon Kuno - Nguyen Manh Hung

16)  Program Pelatihan Studi Vietnam, 2010-2011;

17) Pesta Tradhisional. Penerbit Kamus Bach Khoa, 2012;

18) Teknis Nam. Penerbit Kamus Bach Khoa, 2012;

19) Sejarah Media Massa Vietnam;

20) Comparision of Drraming, Nguyen Binh Khiem lan Nostradamus;

21)  Bandhingake Confucius lan Socrates;

22)  Bandhing sejarah Vietnam lan Amerika;

23) Novel “Ketik Pinggang Ireng";

24)  Koin Perak Bangau ;

25) La Cochinchine. Negara Cochinchina (kalebu 456 foto sing larang Cochinchina, diterjemahake dening Hoang Hang, ditulis dening Pak. Hung Nguyen Manh. Sumber foto iki wis nambah seri foto sing diterbitake ing kabeh negara. Pengetan 300 taun Saigon - Kota Ho Chi Minh.);

26…) Akeh artikel riset liyane, presentasi, skit… sing dikirim ing situs web panelitian Vietnam - tinimbanghdiavietnamhoc.com, Holylandvietnamstudies.com, vietnamhoc.net, lsp

Hanoi kuna - Hung Nguyen Manh
Gambar 5: Hanoi Kuno - Hung Nguyen Manh

BAN TU THU
09 / 2019

(Sing Dikunjungi 1,898 kaping, 1 kunjungan dina)
en English
X