104 Versi LANGUAGE WORLD - Versi asli Vi-VersiGoo & versi serangn versi En-VersiGoo

Hits: 159

Situs Web KAJIAN PELAJAR VIETNAM - Holylandvietnamstudies.com nggunakake Gtranslate1 alat, supaya para Pamaca bisa ngeklik ing flag saben negara - bisa ndeleng ing pojok sisih ndhuwur kaca web - kanggo ndeleng 104 terjemahan basa kabeh konten ing situs web iki.

Gendan GTranslate - Holylandvietnamstudies.com
GTRANSLATE mbiyantu Pembaca ing saindenging jagad bisa ndeleng PELAJAR HOLY OF VIETNAM ing 104 basa terjemahan

Situs web THANH DIA VIET NAM HOC [Yen sampeyan ngerti jeneng] - thanhdiavietnamhoc.com minangka versi asli ing Vietnam. Lan situs web TANJUNG HOLI KAJIAN VIETNAM - Holylandvietnamstudies.com yaiku versi basa asing ing basa Inggris sing dadi versi wiwitan kanggo terjemahan basa liyane ing saindenging jagad. GTranslate bisa nerjemahake saiki 104 languages2 lan bakal nganyarake basa sing isih ana mengko.

BAN TU THƯ
12 / 2019

CATETAN:

1: Pangripta GTranslate sing Edvard Ananyan - pendiri & CEO GTranslate Inc - uga minangka ahli fizik enom sing nyekel gelar Masters saka Universitas Negeri Youngstown, Ohio, USA. Dheweke miwiti operator IT ing taun 2006 kanthi posisi programmer digandhengake ing Netsys JV LLC. Ing taun 2009 wis dipilih dadi siswa Google Summer of Code lan nggarap Google Inc ing ngendi dheweke nggawe extension Copy Copy kanggo Joomla. Wiwit taun 2010, dheweke duwe kontrak konsultasi karo The World Bank ing ngendi dheweke ngembangake Sistem Keluhan Rekam kanggo tujuan proyek lan anti-korupsi. (Sumber: gtranslate.io)

2: GTranslate wis nggunakake terjemahan mesin saraf Google sing akurat banget kanggo pasangan basa sing populer. Contone kualitas terjemahan statistik kanggo Spanyol nganti Inggris ditingkat ing 6 saka 10, kanthi 10 dadi terjemahan sing sampurna. Penerjemah manungsa umume pangkat 8.5 lan terjemahan mesin neural anyar kena 8.3. (Sumber: gtranslate.io)

(Sing Dikunjungi 118 kaping, 1 kunjungan dina)

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

en English
X