Paca Waca ing saindenging jagad ngubungi HOLYLANDVIETNAMSTUDIES.com

Hits: 367

Versi-Goo

Situs web Holylandvietnamstudies.com karo Versi-Goo Dhukungan alat bisa diterjemahake menyang 104 basa ing jagad iki - cocog karo saben basa minangka situs kapisah - kayata: kanggo basa Inggris Holylandvietnamstudies.com, kanggo Prancis yaiku fr.holylandvietnamstudies.com, kanggo Jerman yaiku de.holylandvietnamstudies.com, kanggo Rusia yaiku ru.holylandvietnamstudies.com, kanggo Portugis yaiku pt.holylandvietnamstudies.com, Etc.

Pembaca bisa ngakses kabeh situs kanthi nggunakake dhaptar ing sisih ndhuwur situs web Holylandvietnamstudies.com utawa peta donya sing ditampilake ing ngisor iki kanthi ngeklik jeneng saben basa utawa ing peta saben negara.

Sawise 6 wulan nglayani kabeh pamaca ing saindenging jagad, situs iki wis nduwe luwih saka 17,800 tampilan sing diakses saka 106 negara - kapacak ing ngisor iki: Vietnam (2111 tampilan), Amerika Serikat (1319 tampilan), Rusia (243 tampilan), India (419 tampilan), French (374 tampilan), Japan (320 tampilan), Myanmar (284 tampilan), Laos (234 tampilan), Indonesia (189 tampilan), Jerman (189 tampilan), Cambodia (188 tampilan), Thailand (185 tampilan), Philippines (167 tampilan), Austria (166 tampilan), Canada (162 views), Brasil (161 views), Azerbaijan (153 tampilan), Turkey (140 views), Akutaly (108 tampilan), Yunani (104 tampilan), Mesir (99 tampilan), lsp.

KLIK ing Map-schema saben negara menyang ngakses 104 situs web kanthi basa ing saben negara.
(Cathetan kanggo saben negara ing tooltip: jeneng bangsa, tampilan akses para pamaca, situs, basa resmi, pedunung, ibukutha, kode panggilan)

… Pungkasan dianyari 6/2020…

BAN TU THU
06 / 2020

DELOKEN SISAN:
104 Versi jagad basa - Vi-versigoo, versi asli lan En-versigoo, versi wiwitan.

Cathetan:
Image Gambar gambar - sumber: Alliance Bioversity International lan blog CIAT - disajikan dening thanhdiavietnamhoc.com.
◊ Kabeh database akses para pamaca - sumber: Google Konsol - dianyari kanthi rutin.

(Sing Dikunjungi 140 kaping, 1 kunjungan dina)
en English
X