Konferensi Internasional kaping 6 ing Studi VIETNAMESE - Bagean 1

Hits: 113

Alexa Umum

Rencana wektu: 16 Agustus - 17 2021.
Lokasi:  Akademi Ilmu Sosial Vietnam (VASS) - No.1 Lieu Giai, distrik Ba Dinh, kutha Ha Noi.

             Kasusun saka 10 Panels :

Panel 1: Masalah Regional lan Internasional

      Crambut: Assoc Prof. Dr. NGUYEN HUY HOANG - Institut Studi Asia Tenggara, VASS Wakil Ketua: Prof. Dr. PHAM QUANG MINH - Universitas Ilmu Sosial lan Humaniora, VNU Hanoi, lan Assoc. Prof. Dr. NGUYEN XUAN TRUNG - Institut kanggo India lan Studi Asia Kulon, VASS Sekretaris: Dr. LE PHUONG HOA - Institut Studi Asia Tenggara, VASS

Panel 2: Ideologi, Politik

      Crambut: Assoc Prof. Dr. NGUYEN TAI DONG - Institut Filsafat, VASS
      Wakil Ketua: Prof. Dr. DO QUANG HUNG - Universitas Ilmu Sosial lan Humaniora, VNU Hanoi, lan Dr. TRAN TUAN PHONG - Tinjauan Ilmu Sosial Vietnam, VASS
      Sekretaris: MA HOANG MINH QUAN - Institut Filsafat, VASS

Panel 3: Sinau Etnik lan Agama

      Crambut: Assoc Prof. Dr. NGUYEN VAN MINH - Institut Antropologi, VASS
     Wakil Ketua: Prof. Prof. Dr. LAM BA NAM - Universitas Ilmu Sosial lan Humaniora, VNU Hanoi, lan Assoc. Prof. Dr. CHU VAN TUAN - Institut Studi Agama, VASS
      Sekretaris: Dr. BUI THI BICH LAN - Institut Antropologi, VASS

Panel 4: Pendidikan, Latihan lan Pangembangan Manungsa ing Vietnam

       Crambut: Assoc Prof. Dr. LE PHUOC MINH - Institut Studi Afrika lan Timur Tengah, VASS
     Wakil Ketua: Prof. Dr. NGUYEN QUY THANH - Universitas Pendidikan, VNU Hanoi, lan Assoc. Prof. Dr. NGUYEN THI HOAI LE - Institut Studi Manungsa, VASS
      Sekretaris: Dr. NGUYEN THI LE - Institut Studi Manungsa, VASS

Panel 5: Ekonomi, Teknologi lan Lingkungan

     Crambut: Assoc Prof. Dr. BUI QUANG TUAN - Institut Ekonomi Vietnam. VASS
     Wakil Ketua: Prof. Dr. TRUONG QUANG HAI - Institut Ilmu Pengetahuan lan Pengembangan Vietnam, VNU Hanoi, lan Assoc. Prof. Dr. NGUYEN CHIEN THANG - Institut Studi Eropa, VASS
     Sekretaris: MA TRAN THI MY ANH - Institut Ekonomi Vietnam, VASS

Panel 6: Linguistik, Sastra

     Crambut: Prof. Dr. NGUYEN VAN HIEP - Institut Linguistik, VASS
    Wakil Ketua: Prof. Dr. MAI NGOC CHU - Universitas Ilmu Sosial lan Humaniora, VNU Hanoi, lan Assoc. Prof. Dr. NGUYEN DANG DIEP - Institut Sastra, VASS
     Sekretaris: Dr. NGUYEN THI PHUONG - Institut Linguistik, VASS

Panel 7: Negara lan Undhang-undhang

     Crambut: Assoc Prof. Dr. NGUYEN DUC MINH - Institut Negara lan Hukum, VASS
    Wakil Ketua: Prof. Prof. Dr. NGUYEN THI QUE ANH - Sekolah Hukum, VNU Hanoi, lan Assoc. Prof. Dr. BUI NGUYEN KHANH - Lulusan Akademi Ilmu Sosial, VASS
    Sekretaris: Dr. NGUYEN LINH GIANG - Institut Negara lan Hukum, VASS

Panel 8: Sejarah, Sino- Nom, Arkeologi

     Crambut: Assoc Prof. Dr. DINH QUANG HAI - Institut Sejarah, VASS
    Wakil Ketua: Prof. Dr. NGUYEN VAN KHANH - Universitas Ilmu Sosial lan Humaniora, VNU Hanoi, lan Assoc. Prof. Dr. NGUYEN TUAN CUONG - Institut Studi Sino-Nom, VASS
    Sekretaris: Dr. PHAM THI HONG HA - Institut Sejarah, VASS

Panel 9: Budaya

     Crambut: Assoc Prof. Dr. NGUYEN THI PHUONG CHAM - Institut Studi Budaya, VASS
   Wakil Ketua: Prof. Dr. NGUYEN QUANG NGỌC - Institut Ilmu Pengetahuan lan Pengembangan Vietnam, VNU Hanoi, lan Prof Dr. LE HONG LY - Institut Studi Budaya, VASS
    Sekretaris: Dr. VU HOANG HIEU - Institut Studi Budaya, VASS

Panel 10: Masalah Sosial

    Crambut: Assoc Prof. Dr. NGUYEN DUC VINH - Institut Sosiologi, VASS
   Wakil Ketua: Prof. Prof. Dr. NGUYEN TUAN ANH - Universitas Ilmu Sosial lan Humaniora, VNU Hanoi, lan Assoc. Prof. Dr. NGUYEN THI MINH NGOC - Institute of Sociology, VASS.
   Sekretaris: Dr. TRAN NGUYET MINH THU - Institut Sosiologi, VASS

… Diterusake ing Bagean 2…:

Deleng maneh :
◊  Konferensi Internasional kaping 6 ing Studi VIETNAMESE - Bagean 2.

Cathetan :
◊ Sumber:  Akademi Ilmu Sosial Vietnam (WAS).
◊ Teks sing kandel, miring, lan dicithak gedhe dening Ban Tu Thu - thanhdiavietnamhoc.com.

BAN TU THƯ
07 / 2021

(Sing Dikunjungi 964 kaping, 1 kunjungan dina)
en English
X